Příběhů na toto téma by se našlo v zákoutích
( nejen ) pražských bezpočet..a horších. Obdiv k lidem, kteří se snaží pomoci. I sobě.
To bývá nejtěžší.
Děkuji.
04.12.2019 05:35:37 | Now
Život je svině. Normálně se zvedni, vylez ven a jednu mu natáhni - co víc ti může udělat, než to co dělá?
02.12.2019 06:23:20 | petrzal