Pírko se vzdouvá ve větru
padá a létá kolem
koukáš se na mě ve svetru
a říkáš s pánem bohem.
Pak už jen zahlédnu záda
tvůj stín se mi směje
asi mě nemáš už ráda
svetr tě místo mě hřeje.
Svetr zůstal jen,
ať zahřeje tvůj sen.
Snad sny tě pohladí
a znovu naladí.^ST^
;-)
02.12.2019 11:03:18 | jenommarie