*
Maluji pomněnky
~~~~~~~~~~~~
Jemnými tahy,
maluji pomněnky.
Bleděmodrá barva,
do plátna pomalu se vpíjí.
Lístky květů,
rostou mi pod štětcem,
jsou drobné a jeden jako druhý.
Vzpomínám na louku,
plnou květů,
zalitou letním sluníčkem.
Teď mi jen zbývá,
když, už zima je tu.
Obraz s poměnkami, do letniho dne,
jemnými tahy zabarven.
Vzpomínám na tebe,
jen kousek úsměvu mi v srdci zbylo.
Pomněnky na plátně, mi jej teď připomnělo.
Už trochu jinou má dnes chuť a srdce prosí.
Tak se mnou lásko,
ještě
buď.
*