Anotace: vzpomínky z dětství
dvůr králové nad labem
je nad
labem
asi tak
jako já jsem
nad životem
a smrtí
v tom kraji
kde jsem dětství
ztratil…
na břehu řeky
pod přehradou
kde v polámaném rákosí
život můj se
větví
Každý jsme odněkud...občas si vzpomeneme...;-)
05.12.2019 16:04:35 | Marten
Takový krásný kraj a ten text vyvolává podivné myšlenky . . .
05.12.2019 06:23:17 | petrzal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?