Verím na lásku a mier
tí čo vedú do vojny sú smiešni
viem, že množstvo chýb mám
a že som hriešny
ale prosím, hviezda prezraď mi
bránila si sa pred pádom?
Vaše rozbroje nechám len na vašich ramenách
ja si staviam budúcnosť tehlu po tehle, rad za radom
neťahajte ma do vašich nepokojov
som vďačný za to že šťastný som
preto nemám záujem byť zlosti otrokom
ja verím na lásku a mier
porazený je len ten kto sa vzdá
a keď si prestal veriť neznamená to že prestanem tiež
len aby sa zachovali rozpadajúce sa vzťahy
tak sa s tým zmier
ja verím na lásku a mier
Jsem ráda, že jsem si konečně přečetla věřit v mír, svět stále dokola válka válka válka kam se vrtneš, se zbraní i beze zbraně, a slovo mír zdá se skoro vyhynulý druh. Dobré si občas uvědomit, co by bez něho??
20.05.2020 22:05:59 | Vivien
Vivien, páni.. rád ťa vidím aj pri tejto staršej básni :D a kladieš si dobrú otázku.. snáď na ňu odpoveď nikdy nezažijeme na vlastnej koži :)
20.05.2020 23:50:46 | Dávid