Už mě nemiluj

Už mě nemiluj

Anotace: xxx

Milý můj

už mě nemiluj

Hleď - měsíc dnes

má bledou tvář

ta moje také bledne

Posloucháš?

Mé tělo bědné

svou jiskru ztrácí

jako když odletí

tažní ptáci

a už se nevrátí

 

Nemiluj -

dospěj k zapomnění

tak jako zjara taje sníh

a ve vodu se změní

zbav se pout citů otrockých

Víš, já mám strach o tebe

a už teď mě trápí

tvé slzy prolité

až Smrt do mne zasekne

své studené drápy

 

 

Autor Donne, 05.12.2019
Přečteno 322x
Tipy 23
Poslední tipující: Helen Zaurak, JC senior, Amiradi, Amonasr, Iva Husárková, jenommarie, Kapka, Frr, Dávid, Marten, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To je silné, moc. ST*

05.12.2019 23:27:52 | jenommarie

líbí

Tak smutné... a moc pěkně vySTiženo.

05.12.2019 22:27:12 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel