Závislost
Anotace: O závislosti na chlastu
Kolik už jsem vypil vína?
kolik lahví už padlo za obět?
ačkoliv závislost je moje vina
budu dnes namol opilý opět
Jdu do obchodu, v ruce tašku
jakobych dnes tratil na rozumu
beru první, druhou,třetí flašku
piva, vína, vodky a rumu
Závislost přestávám pomalu zvládat
po ulici se nejistě potácím
svoje tělo nemohu řádně ovládat
a každé zákoutí vždy pozvracím
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)