Anotace: doznání...
měl jsem se oholit
když jsem měl příležitost.
teď
chodím po městě
zarostlý mechem
a křovím
a větve z vlasů
vyškrábou mi oči!
měl jsem se oholit
pak bych viděl
alespoň tu nahou tvář...
chodím po městě
zarostlý mechem
a křovím
a větve z vlasů
vyškrábou mi oči!
tohle jsem ocenila je to hutný a chytám z toho vlny na mém příjmači
10.12.2019 14:27:54 | xoxoxo