Anotace: Mějme hezké chvilky a pečujme o ně. ;-)
*
Pro hezké chvilky
~~~~~~~~~~~~
Pro hezké chvilky,
. . . měl by člověk žít,
těšit se z nich a radost v očích mít.
Pro hezké chvilky,
. . . měl by člověk vzplát,
radovat se z nich a umět darovat.
Pro hezké chvilky,
. . . měl by člověk dýchat,
nebát se a nikam nepospíchát.
Pro hezké chvilky,
. . . měl by člověk jít,
jakkoliv daleko, jen je neztratit.
Pro hezké chvilky,
. . . měl by člověk bojovat,
najít si čas, ať nemusí litovat.
Pro hezké chvilky,
. . . měl by člověk udělat vše,
dokud to jde a pokud opravdu chce.
Život,
musí, hezké chvilky mít.
Bez nich,
by byl, jen prázdný holobyt.
*
Marie nalije hrnek lásky
ať Amor nemá žádné vrásky
Vykřičí celému světu
miluju lásku a vůni květu
15.12.2019 15:09:32 | Rainbow
Najít si čas
na radoSTi
mít se s kým smát...
10.12.2019 09:25:10 | Kapka
Děkuji ti Kapko milá, že jsi ke mě zabloudila a za bodík.
Ať jsou ty chvilky ;-)
10.12.2019 10:07:41 | jenommarie