Koupila jsem na trhu štěstí
Anotace: Jednoduchá rýmovačka u ranní kávy
Koupila sem
můj milý
koupila na trhu štěstí
Nevím jak dlouho vydrží
jez
dokud je čerstvý
Až se zkazí
budem kolemjdoucí prosit
ať nám dají na nový
a projeví soucit
Budeme se klanět
těm, co půjdou okolo
a doufat
že všecko začne nanovo
Přečteno 404x
Tipy 7
Poslední tipující: J.Karasová, Danger, Donne, Marten, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (5)