Preč s ľudmi.
Ľudia ma nudia.
Chcem davy človekov,
nie ľudí...
Veď kto to je ten ľuďo??
Ľuďo nie je.
Sú len ľudia
- grupa, stádo
Zmieriť sa treba,
že ja som pre väčšinu tiež len ľuďo.
Iba číslo.
Cena chleba.
Čo som chcel povedať je to,
Že ľudia smrdia skazou,
A Ja by som chcel ostať človekom...
V spoločnosti iných človekov.
To je všetko.
Já chápu báseň tak, že se lidé chovají jinak v davu a jinak pokud je člověk sám...je lehké nechat se strhnout davy ... kdežto člověk je více sám sebou..asi tak:-)
13.12.2019 17:00:10 | Anděl