Anotace: Sen jak malovaný, pro každého. Ať rozsvítí Vaše temné dny a pomůže rozpustit ty stíny. ;-)
*
Skládám si své sny
~~~~~~~~~~~~~
Jen do snů, dál a dál,
vcházím s lehkými víčky.
Tam lehce upadám,
do prázdna s barevnými míčky.
Sen houpe a vznáší mojí mysl.
S barevnou fantazií si plavu.
Jsem plavec a nedává to smysl.
S tím nemusím si dělat hlavu.
Sen si z barevných míčků poskládám.
Snad přijdou krásné sny.
V míčky dál ve snění upadám.
Jsem motýl
a mám slunečné dny.
Duha se nad obzorem rozprostřela,
zpěv ptáků zvoní mi v uších.
Na každém z květů jedna včela.
a já,
lebedím si v růžích.
No, není to krásná představa.
Jenom ve snech všechno může být.
Být tím,
co nás zrovna napadá.
A cokoliv,
co chceme, mužeme MÍT.
Skládejme si své sny,
ať mají pestré barvy.
Budou krásné i naše dny.
Plné života
a plné hudby.
*
Hezké snění.
09.06.2020 14:00:59 | Pétík
Snění může takové být a moc děkuji za navštívení milá Péti.
Koukla jsem a máš opravdu moc hezké básně ;-) .
09.06.2020 19:26:05 | jenommarie