Anotace: lepší vyhasnout, než vyhořet
dojdu.
sednu si.
zapálím si.
a umřu…
kolik člověk potřebuje takových chvilek?
chvilek pohody
a klidu
osamotě
s dobrým doutníkem
který nikam nespěchá
jen je
a pomalu hoří
a hasne…
a ty tomu plameni
dáváš sílu
a krátíš život!
…spolu. sami.
pod měsícem
jako ty dvě zápalky
co už dávno vyhořely.
kolik člověk potřebuje takových chvilek
kdy jenom je
a hoři?
kdy jeho plamen
nabývá na síle
a krátí si život…
chvíle
jako potáhnutí dobrého doutníku
Chvíle, kdy vypne mysl,
upevňuje smysl,
vychutnávat jinak
klidně a pomale.
Nikam nespěchat,
i o tom ta chvíle je. ;-) ^ST^
17.12.2019 07:23:58 | jenommarie
Je to stejné jako dobrá sklenka kvalitního pití,ten nejde jen tak chlastat, ten můžeš jen ochutnávat, stejně jak ten doutník versus k obyčejným cigaretám :)
17.12.2019 01:12:36 | Isla
úžasné, na zamyšlení, ryze pravdivé... :-)
17.12.2019 00:44:40 | TheresiaDuranGoethe