Poznal vůbec někdo, že první složku rymuji s druhou?
07.02.2020 21:59:47 | praetorian
Když, ty chceš pod básní mít rozbor díla a diskuzi o tom, proč a jak.
Rozebírat báseň odborně.
Já se soustředím na obsah a na pocit,
celkový vjem i ze čtení. Odborně to neumím rozebrat. Píšu vždy, jak to cítím.
Určitě tu pár lidí je, kdo to umí a třeba je i baví ty rozbory.;-)
07.02.2020 22:14:47 | jenommarie