Stromeček svítí
světylka blikají
do oček dětských radost pohledět
nad čím asi dumají
co jim Ježíšek přinese
jestli to co si vysnily
nebo rodiče z jejich přání
jako každy rok neslevily
K vánocům stačí i maličkosti
důležité být u společného stolu
dát si rybu se salatem
voňave cukroví a štolu