Ahoj, ja viem že nie vždy sme za dobre
ale keď človek, snáď aj niekto ako ty odpúšťať vie
plný chýb a hriechov
a o veľa z nich ani prísť nechcem
dokonalosti som sa už dávno zriekol
napriek nim som tiež plný lásky a snov
ale nežiadam to len pre seba
lebo mne stačí len vysnívaný život s ňou
Pozdvihnime poháre
šampanské,
tie tváre veselé
a činy detinské
vtipy
nech ďalší rok nie je
takto rýchly
nech prehovoria
tí ktorí stíchli
všetci svojou cestou kráčajúc
nech zostane s nami každá z múz
nech zahojí sa
ryha zranených sŕdc
Nech sme šťastní...
Želám vám
aby sa vám srdce naplnilo
tým po čom túžite
a to dieťa ktoré zaspalo
aby sa prebudilo
v každom z nás
nech láska a viera víťazí
šťastné a veselé dvetisíc-devätnásť
aj dvetisíc-dvadsať a každý ďalší
rok
keď príde smutný deň, zajtrajšok bude krajší
ok?
To čo nosíš v sebe váž si
pretože to z teba robí
výnimočnou osobou
šťastné a veselé
a nech tá šťastná hviezda
žiari oblohou
Šťastné a veselé Vianoce obyvatelia liter.cz :)
Šťastné a veselé vánoční svátky Davide. :-)
23.12.2019 23:11:49 | jenommarie