Anotace: Přeji Vám krásné a pohodové svátky :-)
*
Proč si přát
~~~~~~~~
Pod stromeček
a po celý rok.
Mít jenom tolik,
kolik potřebuji.
Od mých nejbližších,
pár hřejivých slov.
Zdraví, lásku, štěstí,
od srdce všem přeji.
Není to klišé,
to nutné je k životu.
to pozná každý,
kdo mockrát ztratil.
Dáme si tiše,
tu lásku a ochotu.
Vždyť nejsme tu navždy.
Hlupák, by si čas krátil.
Přejme si to nejlepší,
ať najde si k nám cestu,
zdraví, láska a štěstí,
i záchrannou vestu.
Když budeme stát na ROZCESTÍ.
:-) heSké To máš, jenommarie :-), díky za přání, to samozřejmě beru :-))!
25.12.2019 07:37:05 | Fany
Určitě ano, je pro všechny psáno.
A já děkuji za tvá slova Fany ♡.;-)
25.12.2019 11:35:44 | jenommarie
Hezký lidsky, poeticky.
24.12.2019 16:41:39 | šerý
Děkuji za vnímání milý Šerý, přeji hezké a pohodové sváteční dny ♡ ;-)
24.12.2019 17:01:02 | jenommarie