Anotace: Někdy máme život jako v mlze, snad podá někdo pomocné lano a pomůže ;-)
*
Naše duše v mlze
~~~~~~~~~~~~
Cestu neznáme,
kompas nepomůže,
šup sem s písmenky,
pomůžou té mlze.
Projdou skrz ní,
znají svojí trasu,
poradí si,
i bez kompasu.
Čti je pomalu,
ať se nerozpustí,
někdy jsou lanem,
hozené do propasti.
Každé písmenko,
je jedno vlákno z lana.
Chytni a nepusť ho,
jsou pro TEBE psaná.
V mlze ztracení,
chceme přes ní vidět,
když nic nevidíš,
nemusíš se stydět.
Někdy bývá ta mlha příliš hustá,
zavře oči možná i ústa.
Záchrana bývá jen od toho,
kdo o TEBE stojí.
I mlha má svá místa.
Tak chyť se toho lana
a neboj se JÍ projít.
Tvá duše JE odhodlaná,
lano je pevné a čti si ta vlákna.
Víš, jsou z písmenek pro TEBE psaná.
Nejsou tu proto, aby TĚ zmátla.
Věř
a tou mlhou skrz, běž.
jako maják je Tvá báseň :-)
27.12.2019 13:31:29 | Danger
Moc TI děkuji, ať vždy máme všichni to pomocné "lano", nebo nějaké to světýlko. ;-)
27.12.2019 18:06:11 | jenommarie
A co jí prosvítit to Vás nikdy nenapadlo?
Vás tady teda je 9.
Takže řeknu někomu aby to zanalyzoval většinou Leile protože vona tam sedí. Neexistuje aby si vodskočila, vona to nedělá.
Nó a pak mam IR a AR pokupě asi za pár sekund. Tak Jedu, jaká mlha?!
Myslíte jinou mlhu teda vztahy? No já zase myslim jak se má Brígl, taky dostal dárek. Asi si s ním hraje. Je zatím hodnej, tak snad mu to vydrží už navždy, nic většího si nepřeju. A.
26.12.2019 04:52:43 | milík
Dejte miliku dejde,
ano vztahy,
ale i jak si to kdo přečte,
pomoc v mlze (v nouzi) . ;-)
26.12.2019 09:56:38 | jenommarie
Krásná báseň,hodně napoví, ty písmenka jsou moc stará,každý,je zná ale málokdo jim doopravdy rozumí
25.12.2019 11:52:13 | Isla