Anotace: Kde začít?
Psát básně bez příkras! – Čím začít?!
Hladím černá tlačítka
a nevím který první stlačit.
I kursor se načítá…
Načítám se po LED displeji
historií neúspěchů
a NEVÍM, kde mám začít!
… dlouze, líně, beze spěchu.
Prý „psát básně bez příkras
je v dnešní době normální…“
tak zas sedám za noťas
– NEČINNÝ! Nad svým zklamáním…
Někdy to jde samo, někdy ne.
Psát se má, když slova sama hlavy jdou.
Bez příkras? Hlavně, jak to člověk cítí,
dle nálady a dle dne, pokaždé to přeci jiné je. ;-)
30.12.2019 13:39:54 | jenommarie