Předčítám a opět se mi dostavil dobrý pocit. Jo, Tvé menu z placatého stolu s modrým ubrusem? Výtečné, Nowe*
30.12.2019 19:49:30 | šerý
Dobře, tak zase budu ten špatnej. Nechápu, když máš tak hezkej začátek, co má nějakou formu, proč od ní pak utečeš. Já vím, volné verše, pro někoho ... spíš berlička než cíl, pro mě hezká proza uskákaná o řádek. Strašně mě mrzí, že si nedáš tu práci a nedokončíš to, tak jak začneš. Ano, je to těžký, ale hezký, podle mě. Dám ti tip za ten začátek a jako podporu do budoucna ... ale, kurňa ... :)))
30.12.2019 19:30:32 | praetorian