Poslední den roku
Anotace: Zítra je Silvestr :)
Poslední den do konce roku zbývá
Nový rok už se přes práh dívá
Ten starý se s námi loučí
jen co půlnoc se odporoučí
Vše zlé ať rok odnese si
a s tím všechny stresy
Poslední den byl soudce vážený
vždy o půlnoci do jámy svržený
Nový rok už na prahu čeká
čeká ho ovšem cesta daleká
Bídný rok pomalu hyne
s Novým brzy splyne
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, Donne, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)