Já umíram
chcípam tady a teď chápeš?
když to v hrdle zapálí
v tmavých sklech zadního sedadla
když mi řeknou že 'sem to Já
když jedem v tý temnotě
do rytmu
nadnášíme se
vznášíme se?
chcípam ale kdo ne?
chcípam rychlejš možná?
kdo ví
z ultramarínový do fialový
barva kajícnosti
stejně tak jako já
ve zlatu
v osamění
v jízdě
v nepochopení
zůstáváš až do zavíračky
sedíme možná vedle sebe
poďme se schovat
v bouncu
v rytmu
ve světlech
v osamění
poďme se schovat
schovejme se navzájem
neni co ztratit
vždyť chcípáme tady a teď.