Blesk, blesk
blesky osvetľujú
strechy sudcov
samozvaných
blesk, blesk
aj v slnečný deň
pýcha a čo s ňou
dýka do tých rozospatých
a iných
ktorí iný názor majú
ktorí sa aj bez sudcov smejú
ale nemajte strach
ten smiech nepatrí vám
súďte si súďte
ja slobodne dýcham
slobodne dýcham...
Dýchej a svobodně, vždy budou soudci, kteří jen ty druhé očima si měří. ;-) ^ST^
01.01.2020 12:32:04 | jenommarie