Ze života cigarety
Anotace: Báseň o cigaretě
Z cigarety stoupá dým
Když na popelníku leží
však lidským rukám chudým
zbytek žvára právem náleží
Z cigarety život prchá
když přiloží jí k ústům
denně kdejaká zlá mrcha
vždy provádím první průzkum
Citím vůni tabáku z cigarety
sotva si roličku ubalí
popel sype se na rety
hned však v koutku pálí
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Amiradi
Komentáře (2)
Komentujících (2)