Nechaj znieť
tvoj spev
a nedovoľ zavrieť
tie dvere
do svojho srdca
Keď padne tma
a mráz zakreslí okná
pozri na ten talent
ktorý príroda má
keď sa ti zdá
že blúdiš
spomeň si na ľudí
ktorých ľúbiš
Keď pri pohľade späť
cítiš že tie najlepšie dni,
tie najlepšie dni sú preč
spomeň si že dnešok
je tým najlepším dňom
spomeň si že toto
je ten správny čas
nechaj sa viezť srdcom
nechaj znieť svoj hlas
nech zaznie pieseň
ktorou vedieš
veď vieš
že si výnimočná
a táto cesta
táto cesta je večná
poskladala si ju
pre rodinu
pre lásku, pre dcéru
každý meter si zlepila
so všetkým čo si zažila
z dobrého aj zlého
zo sĺz šťastia, i smútku
prechádzaš do cieľa
a keď sa cítiš unavená
prosím vedz, že nie si sama
Nechaj znieť
tvoj spev
a nedovoľ zavrieť
tie dvere
do svojho srdca
za chvíľu tou cestou
budeš kráčať s najväčším darom
budeš jej pomáhať
s prvými krokmi
a budeš tu pre ňu,
budete tu spolu
keď sa začne snažiť
poskladať vlastnú cestu
ja si len želám
aby si nikdy nezavrela
dvere do svojho srdca
aby nevyhasla svieca
ani v najväčšej búrke
si výnimočná,
si výnimočná
áno si
nechaj tú lásku
stále hriať v srdci
zostaň sebou,
prosím nech zahrejú sa všetci
bezkrídli anjeli