Na cestách
Vím,že to víš.
Jsou cesty, z kterých se nedá
vrátit .
Ostrým pískem ... bosou nohou .
Vyšlapaný z trav
chodníky v borůvčí.
Ostřicí přes bahno vypuštěného rybníka.
Víš,že to vím
Přes betonová města
dálnice.
Kopce naší země
Jsou cesty z nich se již ... nevrátíš ...
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, jenommarie, Isla
Komentáře (1)
Komentujících (1)