Láska, sila, odvaha
traja rytieri
a každý z nich mi pomáha
aj keď niekedy
som horlivá povaha
z tej hmly niekto máva
a zároveň sa stráca
snažím sa tú osobu nájsť
ale strácam sa s ňou
stretnem ju, ja viem
jedno ráno prinesie ten deň
kedy pochopím,
kedy uvidím
a pocítim
tú neopísateľnú radosť
keď budem hľadieť na oblohu
a vedieť
že tou cestou som prešiel
na to miesto
o ktorom som kedysi sníval
láska, sila, odvaha
byť tým
človekom
ktorým
naozaj som
láska, sila, odvaha
kroky sú ľahšie
keď nás sprevádza
láska, sila, odvaha
tá viera vo mne nespí
ja viem, ja proste viem!
Že plnia sa sny,
na troch rytierov
tou cestou prosím nezabudni
Trojlístek který je nutný k životu,
pomůže udržet na cestě směr,
lasku, sílu, odvahu a dobrotu
do čtyřlístku,bys zařadit měl.
Ale je tam a zase se TI povedla. ^ST^ ;-)
06.01.2020 17:42:58 | jenommarie