Snažím se nalézti naději
Vznáším námitky na osud
Že malý podíl mám na ději
Snaha má marná je doposud
Snad je mi nadějí ta ze sna
Uznávám těžké je rozeznat
zda je to Morana či Vesna
Jediná zkouší mě rozesmát
Nade mnou skloněna nahá
Ze snů mě na světlo tahá
Přede mnou tancuje pouští
Unaven kráčím teď za ní
Navždy už bude mou paní
Tonoucí stébla se pouští
Nádhera! Miluju Gellnera a Krchovského a nevěřil jsem, že bych si i tady někdy dal nějakého autora mezi oblíbené :o ;)
08.01.2020 20:11:06 | m.n. - čas od času