Tanec
Tančil jsem, dávno je tomu již,
v minulém období,
a s chtíčem živil se jako myš.
Bez domu v podkroví.
Tančil jsem pro matku – pro otce.
Oni jen pro děti.
Potřebou krmil jsem Hladovce.
Snové jsou mé světy.
Tančil jsem s poslední večeří
v roce vždy mnohokrát.
Poté lid, půstu jenž nevěří,
slyšel jsem naříkat:
Netancuj! Netancuj! Netancuj!
Ale já…, tančil jsem.
Olá ....;-) :-D
tanec života volá,
neztratit rytmus a nepřeSTat
slyšet hudbu hrát. ;-)
09.02.2020 11:55:21 | jenommarie
Děkuji, máš pravdu, i když někdy hrají mizernou hudbu, nesmí se přestat. :)
09.02.2020 17:33:00 | Xardas