Anotace: Vzpomínka na transformující čas s partnerem. Chyby, niž se dopouštíme v čase, kdy nás ovládají emoce.
Křičíš jako můj otec!
"Proč naplákáš jako malá holka?!"
Protože ve mě trpí.
Jsem v zármutku.
Něco ve mě umírá.
Slzy očišťují cestu temnotou.
transformují mě a já se
Cítím být silnější.
Ale proč když jsem v nejzranitelnějším stavu
uplatňuješ mužskou sílu?
To bolí
Na srdci
V duši
A zklíčeně padám níž.
Tak proč jsi tak neohleduplný?
Víš co mě trápí říkám ti vše a muselo to jít ven.