Mokrá Madla
Anotace: Smyšlená příhoda od potoka
Hedvábný malovaný šátek
v potoce dívka prala
v rákosí malých housátek,
se ta panna polekala
Leknutím do potoka spadla
polez holka, abys neprochladla
Chudák celá mokrá je Madla
a jakoby nám chřadla
Ga ga smějí se husy
a šátek táhnou z vody
Madla už doma být musí
to je konec naší příhody
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Now, Anděl, Isla, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)