omývám písek
svými slzami
co zrnko
to můj neprožitý den
smývám bolest
čekala jsem
dost dlouho
na sevření své ruky
v té tvojí
čekala jsem
dost dlouho
na objetí
staccato srdcí
těsně vedle sebe
tak jako splývá příliv se skalisky
než je s přitažlivostí měsíce
opustí
chci odejít
sama
než mne život zabije
nastal čas odlivu
Jj, s tím rozhodnutím zda ještě čekat..těžké, musí to člověk cítit. Těžké to je ^ST^ ;-)*
10.01.2020 14:07:13 | jenommarie
Slyšel jsem, že v Parnasu je teď živo. Prý tam mezi sebe múzy přijali Anděla, který moc pěkně píše. :-)
10.01.2020 08:13:47 | blázen