Anotace: Poslední školní den ztratil se v závěji, na konci adventu zhusta nám sněží, děti hned na sebe tři koule stavějí, já ale k domovu rychle už běžím...
Záclony lásky
Poslední školní den ztratil se v závěji
na konci adventu zhusta nám sněží
děti hned na sebe tři koule stavějí
já ale k domovu rychle už běžím
Maminka, tatínek, dávno už doma jsou
brzy k nám přijdou vánoční svátky
dívám se nahoru krajinou pohaslou
a rázem procházím vrátky
Vyprané záclony tu na mě čekají
Pojď přidat ruku k dílu!
Maminka zavolá, tatínek netají
rozmilý svár ve smíru
Bělostnou záclonu pod jednou garnyží
pošleme tam, kde zdobit má dům
my všichni, kterým jen čas trochu ublíží
Maminko, odpusť mi starostí půl…