No tak dievča ukáž sa
v tom svetle
v tom
svetle prirodzenom
neboj sa svojich chýb
aj tak
dokonalý nie je nik
ale ty si tá hviezda
ktorú nasledujem
a aj za všetky moria
nasledovať budem
No tak dievča
ty to vieš
viem, že to dokážeš
usmej sa
a na chvíľu
aspoň na chvíľu
myslí na to krásne,
na to nádherne miesto
na ktorom vládne
to čo ťa rozosmeje
no tak dievča
si úžasná
si tá slečna
a vládkyňa toho sna
Plávaš v oceáne
a vidíš sa v odraze
mojich mokrých očí
slzy nech pokojne tečú
a odplavia to zlé
ale keď spolu sme
dovoľ mi
ten letmý dotyk, a
zotrieť ti tie slzy z tváre
no tak dievča
dovoľ mi
zotrieť ti ich z tváre...