Malé loupeže
.
Schoulen vnu kráteru
Lebedící si na teplo od nohou
- okraden o důvěru -
Vtěsnán mezi soutěsky
Rád za objetí kamenů
- oloupen o stesky -
Až po uši pod hlínou
Vděčným humusem kořenů
- odcizen vteřinou -
Přečteno 229x
Tipy 11
Poslední tipující: Nata, zelená víla, Iva Husárková, jenommarie, A42, vlnka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)