Anotace: ...
Dva roky ani zmínka
dva roky žádná návštěva
a nyní
se jak zmoklý vrabec vracím
a vlastně ani nevím kam.
Byla jsem zde nalezena
ještě jako ptáče
už je to pár let
ale já se tu cítím zase
jako nová.
Hlavou mi běží myšlenky:
Jsem tu správně?
Zda-li mě vítr někam neodvál?
Je to tak povědomé
zároveň ale moc cizí
Beru brko do ruky
a obracim list...
jsem zpátky
Vítej! Také jsem tady nepřispíval 1,5 roku. Hodně zdaru, ctěná J. Marty
16.08.2020 20:38:48 | kudlankaW
Vracíš se.
Domů, nebo do neznáma.
Jisté je, že tu nebudeš sama.
Vracíš se.
Z ptáčete velká dáma.
Jsem rád, že jsi o5 mezi náma.
Tedy spíše mezi těmi ostatními.
Já tu teď moc nejsem.
Ale moc rád tě vidím!
22.01.2020 20:54:00 | Cappp