Hrdost
Po cestě kráčet
hrdě jít
neotáčet se zpátky
hrdý být
co jsem dokázal
čím jsem pohrdal
co jsem dobrého vykonal
k čemu jsem se neodhodlal
jsem hrdý na sebe
na své vnitro
jsem hrdý na sebe
že jsem někdo
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, jenommarie, šerý, Isla
Komentáře (2)
Komentujících (2)