Svědomí
Hodiny odbíjejí půlnoc bráško.
Rok je zase za mnou
a co mě čeká v tom dalším se uvidí.
Každý říká, že rok je jenom číslo,
když ale vidíš ty mladé tak závidíš
A zjišťuješ kolik jsi toho nestihl.
Dlouho jsem s tebou nemluvil
a snad ještě dél jsem tě neviděl.
Ale napravím to. Neboj.
Zas na vánoce ti přinesu
větvičku a tři sirky.
To abys věděl, že byl jsem tam já.
....
Zas jsem nepřišel...
Přečteno 237x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, breberkar, šerý, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)