Anotace: Pri pohľade do jazera nevidím teba... A som za to vďačný :) zostaňte samy sebou bez ohľadu na to akých vás chcú mať druhí :)
Je mi tu príjemne
Cítim sa príjemne
Je mi tu...
A prečo by nebolo keď viem
že ja nanášam tie farby na plátno portrétu
chránim zvieraciu ríšu,
chránim planétu
už nežijem v tom tichu
a neživím pýchu
aj keď je za ťažko
niekedy odsunúť hrdosť
na druhú koľaj
chránim lásku aj sny o ktorých hovorím často
keď nejaký máš tak tú prekážku za ním zdolaj!
Je mi tu príjemne,
cítim sa príjemne
Sme samy sebe tvorcami
toho sveta
v ktorom žije mi
tá viera
na krajšie zajtrajšky
svoj život máme vo svojich rukách,
svoj osud si riadime my
a paradoxne ten najväčší nepriateľ žije v nás
sú to tie naše limity a obavy
nikto, nikto to za nás nespraví
tak prosím postav si
tie mosty
a nepáľ ich
pre druhých
sme ľudia tak si pomáhajme
keď to dokážu zvieratá v prírode
bolo by smutné keby toho nebolo schopné aj ľudstvo
Ten mier je v nás
tak mu dovoľme prejaviť
tá nádej je v nás
tak jej dovoľme prejaviť
tá sila je v nás
čo s ňou chceš vytvoriť?
Je mi tu príjemne,
cítim sa príjemne
A nemôžeš sa mi diviť
predsudky ktoré som sýtil
už prestal som živiť
je to v nás a konečne som zistil
že záleží na tom ako som sa cítil
a ako sa cítim teraz
Dávid keď si sa rozhodol tak pokračuj
a ten strop preraz!
A ja prerazím,
viem
je jedno koľkokrát spadnem
každým ďalším nádychom víťazím
nad sebou
s druhými nepretekám
pretože túžim byť najlepšou verziou seba
pri pohľade do jazera nevidím teba
a som za to vďačný
Je mi tu príjemne,
cítim sa príjemne...
Ako by mohlo byť inak
keď viem
že uspejem
dnes je deň
kedy sa mi splní
všetko čo si prajem
pozri ako kráčam,
smiali ste sa
ale pozri kam kráčam
a ďalej pokračujem
a prekračovať tie prekážky stále budem
lebo už nie som v tom sám
Kvôli vám
ten význam mám...
Je mi tu príjemne,
cítim sa príjemne
Odkedy mi prestali platiť výhovorky
o nedostatku času
neverili že sa dožijem prvého roka
a je mi dvadsaťpäť zrazu
mami ja ti ďakujem, ďakujem ti za dar života
a veľa ďalšieho...
Davide krásně jsi to napsal,
největší boj je ten vlastní,
boj sám se sebou
a ta výhra stojí za všechny výhry.
Ať je ti vždy příjemně
a vždy ten boj je malý,
ale ty jsi ho už vyhrál. ^ST^ :-) ;-)
16.01.2020 23:19:06 | jenommarie