Anotace: .
Spadl domeček mi z karet
svět je rozbouřená řeka
prázdná krabka od cigaret(bez)naděje hlava plná
a jak by se dalo čekat
další přílivová vlnasmete mi můj z písku hrad
přesto zvládnu neskuhrat
Dobrý. A ten konec je důležitej*
17.01.2020 11:17:59 | šerý
Asi by se mi víc líbilo, kdyby si ty rýmy neměnil. Ale tip.
17.01.2020 08:24:38 | praetorian
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?