Tarot
Anotace: Rozjímání s kartami
Procházím se ve své hlavě,
jako by v mlze na ulici,
vytržen dávné slávě,
odhozené a tlející.
Osy příběhů zkoumám svých
odkud a kam jdou,
ve stínu znamení zlověstných,
co do očí mi lžou.
Tarotem mapuji
neznámá zákoutí
sám sobě slibuji
že svět se nezhroutí.
Přečteno 182x
Tipy 12
Poslední tipující: Donne, Vydima27, šerý, Kapka, Fany, jenommarie, Dreamy, Dávid, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)