Jsem lodičkou malou z papíru,
zabalenou do skořápky vlašského ořechu,
hedvábného šátku a zlaté stužky.
Jsem Anna,
která již ví proč a nač Višňový sad,
tenkrát v onom divadle,
která nezapomněla tvá slova ani úsměv či pláč a skepticismus,
která další půl srdce,
do skicáku si maluje a na daleké cesty přes údolí i po pohoří myslí,
která ví proč byl to Zlín.
Nejsem pohádková víla,
ale jedno přání mám,
nebuď sám a žij,
pozdravuj Sáru.
V otevřené obálce
sypaná nostalgie psaní.
vzpomínka sedí s osudem
tak smutna... s prázdnou dlaní.
Tesknou, ale pěknou ji máš.
17.01.2020 12:19:14 | šerý
O děkuji, těch obálek byla by složka a těch šálků s heřmánkovým čajem ještě více.
Kus srdce jsem mu darovala ráda a měla v něm kamaráda.
18.01.2020 01:44:38 | Haviko
O děkuji, těch obálek byla by složka a těch šálků s heřmánkovým čajem ještě více.
Kus srdce jsem mu darovala ráda a měla v něm kamaráda.
18.01.2020 01:44:38 | Haviko