Zvolni
Zkrotit rozjeté tempo
trochu zpomalit
nebýt spoután spěchem
uzdu povolit
užívat si chvilku pohody
nehnat se vpřed
dát si nohy nahoru
relax na zádech
zpomalit zvolnit zbrzdit
vysoké rychlosti říct stop
zklidnit zvolnit zbrzdit
být hop ne trop
Přečteno 205x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)