Stereo..tip
Už dávno
nejsem vlčí
Nikdo mi tak neříká.
Ztichl hlas..
Ty hledáš jména,
jak dnes mi povíš..
Jak mi říkáš?
Ticho prošlo bytem
z kuchyně večeře zavoněla..
Jak málo stačí ti ke štěstí
plný talíř..pivo..spánek-
A ve mě?
duše osaměla..
Už dávno
nejsem vlčí..
Nikdo mi tak neříká...
A přec ve mě něco skučí
a něco kamsi utíká ...
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Marten, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)