Co tě dělá šťastným
značkové oblečení nebo tepláky
co máš nejraději k jídlu
to kupované nebo od mámy
co tě dokáže rozesmát
vtip co říká kamarád nebo komedie
jakou povahu máš rád
vážnou nebo s trochou ironie
ať máš rád to a nebo ono
na tom nezáleží
každý jsme originál
o to jde a o to běží