dravec kroužící nad skladovými halami
nenechá se rušit větrem - má jen jeden cíl
myš strnulou pod hromadou starých europalet
a mé zmrzlé prsty žluté od kurkumy nic nezmohou
ani polský řidič co nadává u rampy na skladníky
spierdalaj!
kurewska robota!
na rozdíl od něho dravec vyčkává klidně až mysticky
jako by se vznášel nad indiánskou rezervací
a místo myši hledal duše mrtvých válečníků
ale je tu jen spousta líných skladníků
vystrašená myš
a ten Polák co hrozí pěstí
všechno je to tady chujowo!
cesty tisíckrát projeté
noci tisíckrát probdělé
dny krájené na kuřpauzy
kurvy u pangejtu
a v neposlední řadě
celníky – ty cioty zajebane!
víra tvá tě neuzdraví
ale dravec krouží dál a nic ho nezastaví