V moři beznaděje
Blízko je dno
Moří mě fakt že je
Mi to jedno
V hloubku tísně chladné
Klesám dolů
Samota tu vládne
Srdcebolům
V tónech tichých zvuků
Tonu ve tmě
Tak mi podej ruku
A tmou veď mě
I v depresi člověk má naději na svého zachránce
25.01.2020 21:33:52 | Isla
Všem vam děkuju za zastavení:)
23.01.2020 22:26:59 | R.K.
Taky SmuTná, ;-) :-) bude líp, ale pěkně napsaná.
22.01.2020 00:10:05 | jenommarie
Ono je fajn, že každý ty ruce máme dvě....-)
21.01.2020 20:45:48 | Dreamy
... opravdu ze života. **
21.01.2020 19:33:41 | JC senior
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?