Stále moc nalevo jen chladná logika
někdy mě láká změnit se v komika
a jen tak bezcílně a bez tásku
houpat se lehce i když na vlásku.
Spíš nežli dělat přesný plány
mám chuť otvírat nový brány
nebýt zodpovědná - tak moc
na cíl soustředěná.
Malovat krásný vzdušný zámky
a hrát si svoje psychohrátky
a někdy zcela nevinně
střihnout si sólo v kantýně....
Dělat si zkrátka co mě baví
a ne koukat, na čem svět se staví
a snít že víra komiků
přemůže i tu logiku.