Není to verš vázaný, ani volný - nemá rytmus a rým verše vázaného, ani atributy verše volného, jen inspiracr Wolkrem je zřejmá. Ječn piš, ale zkus pochopit zákonitosti - ty se tu do žádné kritiky nevejdou.
Báseň vepsaná v notýsku...
Má hezký rým - přiznat musím...
poslal bych jí ho do tisku
další proto napsat musím
22.01.2020 13:11:53 | aravara