Skořápky
Anotace: Starší, náhodou nalezená :)
Vím, jak křehký skořápky jsou
jak snadno se rozbíjí
když jimi buší
o tvrdou stěnu
A sama znám ten pocit
Pak se modlíš, abys nebyl
protože být
se v tý chvíli nevyplácí
za žádnou
byť i sebe vyšší cenu
Přečteno 389x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jenommarie, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)